Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anghel Iordănescu va fi prezent sâmbătă la Constanţa, la prima sesiune oficială a programului „MasterClass FC Farul Constanţa“

ro

16 Oct, 2018 12:27 3173 Marime text
SSC Farul Constanţa a anunţat, printr-o invitaţie semnată de Ciprian Marica, principalul finanţator al clubului, că sâmbătă, 20 octombrie, la Constanţa se va desfăşura prima sesiune oficială a programului „MasterClass FC Farul Constanţa“, la care invitat este celebrul antrenor Anghel Iordănescu, de numele căruia se leagă mari succese ale fotbalului românesc.  

Iată invitaţia adresată de Ciprian Marica:

Stimați profesori,

Am onoarea de a vă invita la prima sesiune oficială a programului «MasterClass F.C. Farul Constanța» - o întâlnire de lucru cu cel care a fost desemnat «Antrenorul Român al Secolului XX», domnul Anghel Iordănescu.

«MasterClass F.C. Farul Constanța» este un program dedicat oamenilor de sport din județul Constanța, program prin care ne propunem să organizăm o serie de evenimente ce au ca scop principal schimbul de experiență cu profesioniști de top din fotbalul românesc și internațional.

Știați că în 2020 clubul nostru va aniversa Centenarul? Fotbalul constănțean are o mare tradiție care ne onorează și ne obligă să muncim cu cea mai mare seriozitate pentru a o duce mai departe.

Tocmai de aceea vă așteptăm cu bucurie sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 15:00, la Prefectura Constanța, Sala Remus Opreanu, Bd-ul Tomis nr. 51, să descoperim împreună o parte din secretele care l-au ajutat pe antrenorul Anghel Iordănescu să obțină rezultate fantastice cu multiple generații de sportivi.

Confirmarea participării și înscrierile se fac la fcfarulconstanta1920@yahoo.com sau la telefon 0770 688 056, menționând numele, prenumele și unitatea de învățământ unde activați.

Cu respect,
Ciprian Marica


FC Farul Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii