Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:46 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Anghel Iordănescu, prezent, astăzi, la Constanța, în programul "MasterClass FC Farul" (galerie foto)

ro

20 Oct, 2018 15:46 1178 Marime text
Prima sesiune oficială a programului "MasterClass FC Farul Constanta", demarat de SSC Farul, îl are invitat astăzi pe celebrul antrenor Anghel Iordănescu, de numele căruia se leagă mari succese la fotbalului românesc.

Desemnat "antrenorul roman al secolului XX", Iordănescu s-a intalnit, in sala Remus Opreanu de la Consiliul Județean Constanta, cu antrenori, profesori de educație fizică, studenți si fotbalisti din Constanta, cărora le-a împărtășit din experienta sa. 

La întrunire au venit și reprezentanți ai Direcției județene pentru Sport și Tineret Constanta, ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța si ai Asociației Județene de Fotbal Constanta.

Anghel Iordănescu îl are alături la această acțiune pe Ciprian Marica (finantatorul SSC Farul), fost elev de-al său de la echipa nationala, cel care l-a invitat pe "General" la această sesiune.

MasterClass FC Farul este un program dedicat oamenilor de sport din Constanta, prin care ne propunem să organizăm o serie de evenimente ce au ca scop principal schimbul de experienta cu profesioniști de top din fotbalul românesc și  internațional. L-am invitat pe Anghel Iordănescu pentru a împărtăși auditoriului o parte din secretele care l-au ajutat să obțină rezultate fantastice cu multe generații de fotbaliști. Fotbalul constantean are o mare tradiție care ne onorează și ne obligă să muncim cu cea mai mare seriozitate pentru a o duce mai departe. M-am bucurat să-l revăd pe nea Puiu, antrenorul care m-a promovat în sânul echipei naționale la o vârstă fragedă. A avut curaj și a crezut în mine. I-am mulțumit încă o dată. Le-a povestit celor cu care s-a întâlnit astăzi ce înseamnă fotbalul, performanța, o ideee și o filosofie de joc. Vom mai organiza astfel de evenimente în cadrul MasterClass FC Farul și vom încerca să fim cât mai activi în viața comunității, a declarat Ciprian Marica.


UPDATE 

La finalul întâlnirii, Anghel Iordănescu a spus, printre altele:

Mă bucur foarte mult ca un om de fotbal, Ciprian Marica, m-a invitat la un nou început pentru Farul Constanța. Sunt un om căruia îi place să discute despre fotbal, cu oricine, antrenor sau nu. Am încredere că oamenii tineri doresc să învețe și să progreseze. Sper ca Farul sa revină acolo unde își doresc suporterii constanteni. Cred ca județul are resurse și potențial în acest sens, a dat de-a lungul anilor foarte multe talente fotbalistice. Sper ca Farul să ajungă în Liga 1 si sa fie o competiție reală cu FC Viitorul. Am incredere mare in Ciprian Marica. Îl cunosc foarte bine, e serios si deosebit de implicat in ceea ce face.


Întrebat dacă nu s-a gândit să revină pe banca tehnică a unei echipe, Iordănescu a spus: 

Doamne ferește!  


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii