Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviul on line cu directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, Senol Zevri s-a terminat, tema a fost Constanţa betoanelor vs. Constanţa "sănătoasă"!!!

ro

28 Oct, 2010 17:31 1163 Marime text

02.jpgDirectorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, Senol Zevri a fost prezent în redacţia Ziua de Constanţa la Interviu OnLine. În cadrul discuţiilor, interlocutorul nostru a afirmat că din păcate în acest moment, APM nu mai poate face nimic în cazul proiectelor imobiliare construite pe spaţiul verde pe Bulevardul Tomis. Senol Zevri susţine că este practic aceeaşi situaţie cu cea a parcărilor din staţiunea Mamaia, unde nu s-a putut respinge dosarul întrucât era legal.

Şeful APM spune totuşi că în anumite cazuri legea poate să "aleagă" chiar împotriva bunului simţ. Au existat foarte multe aşteptări din partea lui Zevri ca director al APM, plecând de la activitatea susţinută în calitate de fost voluntar de mediu. La Interviu Online, şeful APM a explicat de ce poate a înşelat unule aşteptări. "Pe vremea când eram activist ONG aveam doar două tipuri de constrângeri: propria conştiinţă şi constrângerile organizaţionale şi mă puteam manifesta în deplinătatea facultăţilor mele. Ca director, observ că asupra mea acţionează mult mai multe constrângeri, inclusiv de natură legală. Pe de altă parte, trebuie să mărturisesc că am şi eu o anume oboseală, pentru că observ că toată această lupta pe am dus-o şi în domeniul mediului dar şi în plan politic că nu a dus la niciun rezultat concret. Oboseala este însoţită şi de o anume dezamăgire, dată de faptul că văd că numărul persoanelor care spun clar şi transant "NU" este din ce în ce mai mic", susţine Senol Zevri.

În plan politic, fostul secretar general al PDL Constanţa, speră ca alegerile interne să se reia cât mai curand şi în urma lor să rezulte o conducere legitimă la ambele organizaţii. "Problema nu este de cine să conducă organizaţia ci că mai avem foarte puţin timp până la alegeri locale. La nivelul Constanţei, PDL este foarte slab reprezentată. În 2008 am considerat un eşec faptul că am câştigat 14 primării. În 2012 s-ar putea să regretăm această performanţă. La ora actuală suntem concentraţi pe discordie internă şi nu facem nimic pentru consolidarea organizaţiei şi pentru o strategie pentru 2012", a conchis Zevri.

link articol intreg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii