Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție salvatoare. Un polițist din Cernavodă și o elevă a Școlii de Poliție din Câmpina s-au implicat în salvarea unui copil de doi ani

ro

29 Aug, 2018 08:42 3804 Marime text
Un polițist din Cernavodă și o elevă a Școlii de Poliție din Câmpina au intervenit la timp în ajutorul unei fetițe de doi ani care s-a înecat cu un sirop. 

Agent Angel Vrabie și Luciana Marin, elevă a Școlii de Poliție din Câmpina se aflau în orașul Cernavodă, iar la un moment dat au observat cum o fetiță, de 2 ani, s-a înecat cu un sirop administrat de mama sa.
 
Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliției Române, întrucât fetița nu mai putea respira, polițistul i-a adus de îndată un pahar cu apă, dar și-a dat seama că starea de sănătate a minorei se agravează.
 
Imediat, agentul de poliție împreună cu eleva aflată în stagiul de practică au transportat-o pe micuță, însoțită de mama sa, cu autospeciala de poliție, la Spitalul Orășenesc Cernavodă, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
 
Starea de sănătate a fetiței este stabilă, aceasta fiind transferată la Spitalul Municipal Medgidia, pentru investigații amănunțite.

Sursa foto: Facebook/Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii