Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:08 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avertizare de călătorie din partea MAE Întârzieri în circulația trenurilor și feriboturilor

ro

09 Sep, 2015 22:53 799 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să călătorească dinspre Germania spre Regatul Danemarcei că au apărut timpi de întârziere în circulația pe rute terestre, a trenurilor (Padborg) și a feriboturilor (Puttgarden-Rodby), care au ca destinație teritoriul danez.
 
Acest lucru a survenit în urma evoluției lucrurilor din această dimineață la frontiera danezo-germană, privind tranzitarea refugiaților spre Regatul Suediei.
 
În prezent, se înregistrează întârzieri şi în traficul feroviar și maritim, pe ruta menționată, datorate fluxului de refugiați care tranzitează Regatul Danemarcei cu destinația Malmo (Regatul Suediei).


Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.Sursa foto: idnes.cz
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii