Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instanța a amânat pentru 22 august verdictul în procesul pe care Vasile Delicoti l-a intentat Prefecturii Constanța

ro

14 Aug, 2013 20:44 1668 Marime text
Termenul de miercuri de la Tribunalul Constanţa în procesul intentat de fostul primar al comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti împotriva deciziei de suspendare din funcţie emisă de prefectul Eugen Bola s-a finalizat cu o amânare. Magistraţii au stabilit ca şedinţa să fie reluată pe 22 august, după ce Prefectura va prezenta modul de comunicare a ordinului de demitere.

“S-a amânat pentru data de 22 august, pentru a depune Prefectura modul de comunicare, pentru că legea spune că Prefectura trebuie să comunice actele cu caracter individual persoanei în cauză, iar ei nu au făcut lucrul acesta. Au făcut o adresă de comunicare către Secretar și au comunicat adresa nu ordinul, ar fi trebuit să-mi facă comunicare mie, să scriu pe ordin că am luat la cunoștință.”  a declarat Vasile Delicoti, primar demis Poarta Albă.
Prefectul judeţului, Eugen Bola, a emis ordinul de demitere din funcţia de primar a lui Vasile Delicoti la sfârşitul lunii mai, după ce inspectorii de integritate au constatat că edilul este incompatibil cu funcţia de primar al localității Poarta Albă din cauza participării în Adunarea Generală a Acţionarilor SC RAJA SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii