Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorii ANAF au închis fast-food-ul Mesopotamia din City Park

ro

01 Apr, 2015 10:36 9769 Marime text
Restaurantul tip fast-food Mesopotamia, situat în City Park Mall a fost închis de inspectorii ANAF pentru 30 de zile.
 
“Din pacate abuzurile ANAF nu au limite. Toti clientii nostri stiu regula la Mesopotamia: reveniti cu bonul in 2-3 minute! Dar inspectorii ANAF nu sunt de aceeasi parere.. Avem un sistem fiscal defect, iar defectiunea cea mai mare e in conducerea ANAF, care face abuz cu orice control pe regula "daca tot am venit(de citit am fost trimisi) nu plecam fara minimul de amenda si suspendarea activitatii minim o luna,ca deh, noi suntem marii inspectori! Rusine ANAF!”, scrie pe pagina de Facebook un utilizator.
 
Conform Registrului Comerţului, Fast Food Mesopotamia SRL a fost înfiinţată în anul 2012 şi are un capital social de 200 de lei. Asociaţi sunt Sorin, născut în 1970 la Negru Vodă şi Maria Jianu, născută în 1978 la Constanţa, care deţin 90, respectiv 10% din părţile sociale.
 
Conform vrajitorul.eu, firma a raportat la finalul anului 2013 un profit net de 1.780 de lei, 21 de salariaţi şi o cifră de afaceri de aproape 1,5 milioane de lei. Lanţul Mesopotamia deţine în ţară opt fast-food-uri, la Constanţa, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Craiova etc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii