Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:24 18 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înscrieri la Colegiul Universităţii „Andrei Şaguna” Constanţa

ro

24 Sep, 2014 19:59 1416 Marime text
Colegiul post-liceal al Universităţii „Andrei Şaguna” (UAS) din Constanţa a început înscrierile  la cursurile de formare profesională pentru absolvenţii de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat. Pentru cei aflaţi în această din urmă situaţie, colegiul va asigura, gratuit și cursuri de pregătire pentru examenul de bacalaureat.
Colegiul UAS  are numeroase specializări, potrivite înclinaţiilor şi abilităţilor majorităţii absolvenţilor de liceu, în domeniile economic, sănătate, mass-media. Cursanţii  vor obţine calificări profesionale precum: funcţionar bancar, asistent manager, agent fiscal, agent vamal, agent de turism, organizator de evenimente, asistent de gestiune, asistent pentru ocrotirea persoanelor vârstnice, pedagog de recuperare, ergoterapeut, asistent regizor artistic şi cameraman-fotoreporter.
Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională al Universității va oferi cursanților  consiliere individuală gratuită pentru realizarea profilului  personal și profesional, în vederea creșterii nivelului de autocunoaștere și a dezvoltării planului de carieră.
Înscrierile se fac la secretariatul universităţii, până în 18 octombrie, actele necesare fiind cartea de identitate, certificatul de naştere şi certificatul de căsătorie - în cazul schimbării numelui (sau copii certificate ca fiind conforme cu originalul de către un membru al comisiei de admitere), diploma de bacalaureat sau adeverinţa de absolvire a liceului (după caz), foaia matricolă pentru clasele a IX-a - a XII-a (a IX-a - a XIII-a) şi o cerere de înscriere.

Ti-a placut articolul?

Comentarii