Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:41 05 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic. Circulația rutieră pe Autostrada Soarelui, deviată pentru efectuarea unor lucrări

ro

13 May, 2019 07:35 509 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună blocarea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

De asemenea, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 - 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

Ti-a placut articolul?

Comentarii