Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență la volan. Șoferi sub influența băuturilor alcoolice depistați de polițiștii IPJ Constanța în trafic

ro

29 Aug, 2018 09:04 1285 Marime text
Doi conducători auto au fost depistați în trafic de polițiștii IPJ Constanța sub influența băuturilor alcoolice. Un al treilea s-a urcat la volan chiar dacă nu deținea permis de conducere valabil. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 29 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Costinești, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 39, pe raza localității Tuzla, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 29 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Eliberării, din municipiu, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.

Persoana în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 28 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii