Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident șocant la Constanța. Un cal a fost bătut pe bulevardul Aurel Vlaicu. Animalul abandonat plin de sânge pe trotuar

ro

06 Feb, 2018 22:14 2344 Marime text
Un incident șocant a avut loc în această seară în municipiul Constanța. Un cal a fost bătut fără milă de stăpânul lui și abandonat plin de sânge pe trotuar. Incidentul a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu și a fost relatat pe Facebook de un cetățean revoltat de cele întâmplate.
 

”În seara asta am fost martor al maltratării unui cal pe bulevardul Aurel Vlaicu vis-a-vis de clinica Iowemed. Un jeg de om, că altfel nu am cum sa îl numesc, dădea în el și cu parul și cu biciul, am strigat la el sa nu îl mai lovească și mi-a spus ca nu îl lovește, doar îl mângâie. Când m-am dus spre el puțin "nervos" a fugit la căruță și a luat încă un par mai lung decât el. Erau de față peste 15 persoane și nu s-au băgat să zică nici măcar sa îl lase în pace, l-a lăsat lat pe trotuar și a plecat. Cu toate astea am rugămintea la voi sa dați share și poate cineva se poate ocupa de cal sa îl ia de acolo sau ceva. Am aflat în mare parte unde sta și mâine mergem sa îi cerem socoteala pt ce a făcut cu poliția : nu îl găsim , nu știm unde a dispărut. La cal nu s-au uitat și cică "mergem sa îl mai cautam" cu toate ca am făcut asta cu ei.” – se arată în mesajul postat pe Facebook la Protecția Animalelor Constanța. 

Sursa foto: Facebook/Protectia Animalelor Contanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii