Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În lipsă de idei alternative, PSD atentează la siguranţa naţională

ro

09 Sep, 2010 03:17 2102 Marime text
06-atac.jpgNici nu a început bine actuala sesiune parlamentară de toamnă şi liderii coaliţiei Grivco au început aşa-zisul asalt împotriva coaliţiei de guvernare şi a şefului statului, instigând cetăţenii să iasă în stradă la încă o revoluţie, ceea ce reprezintă o gravă ameninţare la siguranţa naţională a României. Practic, exponentul pe faţă al che-guevarismului maoist caraibian, Radu Mazăre, a ieşit la rampă cu ocazia alegerilor la vârf de la filiala PSD Constanţa, când, îmbrăcat în clasicul combinezon militar patentat la congresul PSD din primăvară, a susţinut faptul că în cazul în care actuala Putere nu poate fi schimbată prin măsuri democratice, prin alegeri anticipate, atunci ar fi nevoie de o nouă revoluţie. Pe de altă parte, preşedintele PSD, Victor Ponta, pare să susţină frenezia ideologico-maoistă a lui Mazăre, care intră sub incidenţa Legii nr. 51/1991 privind siguranţa naţională a României (n.r. - publicată în „Monitorul Oficial" numărul 163 din 7 august 1991). Astfel, potrivit articolului 3 al acestei legi, acţiunile celor doi lideri de prim-rang ai social-democraţilor constituie o ameninţare la adresa siguranţei naţionale, după cum urmează: „acţiunile care au ca scop, direct sau indirect, provocarea de război contra ţării sau de război civil, înlesnirea ocupaţiei militare străine, aservirea faţă de o putere străină ori ajutarea unei puteri sau organizaţii străine de a săvârşi oricare din aceste fapte".

În faţa haosului coaliţiei Grivco!

„Revoluţie înseamnă oameni în stradă, stat în faţă la Cotroceni două-trei săptămâni, o lună, că nu cred că este nevoie de mai mult, şi fugăriţi din instituţiile statului, începând cu Cotroceniul. Adică, ce am mai făcut acum 20 de ani, dar din păcate n-a ieşit. Dacă blochează Parlamentul şi mergem tot cu Boc şi trecem iarna asta, ştiţi câţi vor veni la revoluţie, ştiţi câţi vor veni în stradă?", a adăugat edilul Constanţei, după ce a mai câştigat încă un mandat la cârma filialei social-democrate constănţene. Concomitent cu manifestarea lui Mazăre de la Constanţa, postul de radio eolian Guerilla, prin vocea moderatorului Liviu Mihaiu, dezbătea necesitatea unei noi revoluţii. Ca să nu fie mai prejos de prietenul Mazăre, Ponta şi-a pus, la începutul discursului său de la Constanţa, pe cap, o şapcă verde cu o stea roşie în frunte, pe care a mărturisit că o are din China. „Ştiam că vin la Radu Mazăre şi voiam să vă arăt că vin pregătit. E din China, nu din Cuba. O să mai dovedesc şi în alte ocazii că am sânge, nu?, că aşa a zis Radu, că ne trebuie un preşedinte cu sânge", a conchis Ponta.

Sursa: Curentul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 09 Sep, 2010 09:03 Primarul Constantei, RADU MAZARE ,dovedeste prin atitudinea si vocabularul sau, ca are aliati puternici in partidul sau si nu numai, aflate in Opozitie , ca este PREGATIT sufleteste si militar sa inceapa o noua LOVITURA DE STAT ca cea din 1989 , numita REVOLUTIE, ce a fost sustinuta militar si moral de MASONERIA EUROPEANA si RUSIA MASONO-COMUNISTA...O instigare militara la revolta ,reala sau nu ,presupune sa ai in dotare ARME si OAMENI SPECIALIZATI pentru a realiza asa ceva .