Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce stare sunt victimele accidentului de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. Un tânăr a decedat (video)

ro

12 Nov, 2018 10:56 5024 Marime text
Patru persoane au fost spulberate seara trecută pe trecerea de pietoni din zona hotelului Zodiac din Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. 

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic județean de Urgență Constnața, în cursul serii de ieri în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța au ajuns patru victime ale unui accident rutier.

”Prima victimă a decedat în Camera de Resuscitare în ciuda manevrelor care s-au făcut. Ceilalți pacienți sunt internați în spital. Mai exact, o pacientă în stare gravă pe Secția de Terapie Intensivă, intubată, ventilată mecanic, are multiple fracturi, traumatisme craniene și pulmonare și este în stare critică. Mai sunt doi pacienți internați în Ortopedie cu fracturi de gambă fiecare Au fost operați în cursul nopții și sunt stabili, conștienți și colaboranți” - - a declarat dr. Bogdan Obadă, directorul medical al Spitalului Județean Constanța. . 

Citește și: 

Șoferul implicat în accidentul de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Hotelului Zodiac, cercetat în libertate

UPDATE. Accident rutier în fața Hotelului Zodiac din Constanța. Patru victime. O persoană decedată. Intervine SMURDUL (galerie foto+video)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii