Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:54 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce stadiu au ajuns lucrările la City Park Mall Constanţa (video)

ro

07 Apr, 2015 12:20 4660 Marime text
Lucrările pentru extinderea City Park Mall Constanţa au început. NEPI promite că în luna iunie va fi deschis sky level-ul cu multiplexul Cinema City și restaurante, urmând ca în decembrie să fie inaugurată noua aripă a complexului.
 
Fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari de pe piaţa locală, a început lucrările la extinderea City Park Mall Constanţa. Potrivit unui comunicat remis de Mihaela Sandu, director Marketing în cadrul NEPI, planul de extindere se va desfăşura în două etape, în luna iunie fiind programată deschiderea sky level-ului, cu multiplexul Cinema City și restaurante. Autorizaţiile pentru demararea etapei a doua de dezvoltare au fost obţinute, iar noua aripă este deja în lucru. Termenul stabilit pentru deschiderea acesteia este luna decembrie a acestui an. În luna iunie, va fi inaugurat multiplex-ul dezvoltat de Cinema City. Noul cinematograf va dispune de zece săli digitale performante, dintre care o sală echipată cu tehnologie 4Dx. Această tehnologie permite activarea tuturor celor cinci simţuri cu ajutorul scaunelor hi-tech mobile şi al efectelor speciale sincronizate cu acţiunea de pe ecran. În timpul vizionării unui film 2D sau 3D, spectatorii vor simţi din plin vântul, ceaţa, fulgerele, baloanele de săpun, ploaia și mirosurile. Multiplexul Cinema City va avea o suprafaţă aproximativă de 2.400 mp și va putea găzdui în jur de 1.700 de spectatori în același timp. Pe același nivel cu multiplexul, va fi amenajată o zonă de restaurante cu specific internaţional şi fast-food-uri, care va veni în completarea zonei de food court existente. Din decembrie, cu ocazia finalizării etapei a doua de dezvoltare, constănţenii vor avea la dispoziţie mai multe branduri internaționale de fashion, majoritatea parteneri NEPI prezenţi şi în celelalte mall-uri din ţară. De asemenea, vizitatorii se vor putea antrena într-o nouă sală de fitness - World Class.


Claboo Media a filmat deasupra locului unde se desfăşoară lucrările. Rezultatul de până acum îl puteţi vedea în videoclipul de mai jos.


 


Sursa video: Claboo Media YouTube
Sursa foto: Captură Claboo Media YouTube

Ti-a placut articolul?

Comentarii