Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În acest weekend Designeri internaţionali vor aduce cele mai noi tendinţe pe litoralul românesc (galerie foto)

ro

13 Aug, 2014 19:18 2236 Marime text
În acest weekend, pe scena Fashion Summer Festival din Mamaia, se va desfăşura un eveniment global dedicat modei, „International Fashion Weekend”.
Designeri internaţionali vor aduce cele mai noi tendinţe şi cele mai spectaculoase creații vestimentare pe litoralul românesc. De asemenea, va avea loc şi concursul internațional de modele Fashiontv Black Sea Model Awards, în cadrul căruia vor participa tinere cu şanse la o carieră de top-model pe cele mai râvnite catwalk-uri ale lumii. O primă etapă a concursului Black Sea Model Awards se desfăşoară online, în aplicația de Facebook realizată de Fashiontv, unde concurentele pot fi votate de către susţinători. Pe scena Fashiontv din Mamaia, urmând să fie desemnate câştigătoarele din acest an. 
 
Mâine seară, 14 august, de la ora 20.30, va fi organizată o repetiție generală, în timp ce vineri, 15 august, de la aceeaşi oră, va avea loc Fashiontv Black Sea Model Awards, transmis live pe postul Fashiontv. Carnavalul Mamaia şi prezentările de modă ale designerilor internaţionali invitaţi, se vor desfăşura sâmbătă, 16 august, începând cu ora 20.30.
Proiectul Fashion Summer Festival Mamaia este realizat de Fashiontv România, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanţa şi susținut de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării. Intrarea la acest eveniment este liberă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii