Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini de la eveniment Accident rutier pe bulevardul I.C.Brătianu. Un autocar a lovit un autoturism. Mamă şi copil, răniţi (galerie foto+video)

ro

08 Jun, 2018 09:03 8702 Marime text
În urmă cu puţin timp, un accident rutier a avut loc pe bulevardul I.C.Brătianu din Constanţa. Un autocar a intrat în coliziune cu un autoturism Opel Tigra în care se afla o mamă şi un copil. Cei doi au fost răniţi. Accidentul s-a produs în dreptul unei treceri de pietoni.

O ambulanţă SAJ se află la faţa locului.

Autocarul este înmatriculat în judeţul Cluj şi face curse pe ruta Cluj-Târgul Mureş-Sighişoara-Braşov-Ploieşti-Bucureşti-Constanţa-Mangalia.

Cele două victime, mama şi un băiat în vârstă de aproximativ 9 ani au fost transportate la spital.

Autocarul avea pasageri şi se îndrepta spre Mangalia. Autocarul are doi şoferi.

UPDATE: Oficial IPJ Constanţa. În jurul orei 08.44, un  bărbat, de 42 de ani, a condus un autobuz pe bd. I.C.Brătianu din Constanța, banda nr. 2, dinspre Valu lui Traian catre str. Dezrobirii și ajungând în zona intersecției cu strada Palas, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune față spate cu un autoturism,  condus de o femeie, de 31 e ani, care oprise la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate pietonilor angajați în traversare. A rezultat vătămarea corporală ușoară a unui băiat, de 7 ani, pasager stânga spate în autoturism.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii