Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini cu prinţesa Charlotte şi prinţul George, copiii prințului William și ai ducesei de Cambridge

ro

07 Jun, 2015 10:43 1871 Marime text
Primele imagini cu prințul George și cu sora sa, Charlotte, au fost date publicității de Palatul Kensington. Fotografiile în care apar micuţa prinţesă Charlotte şi prinţul George au fost realizate la doar două săptămâni de la naşterea acesteia, undeva la mijlocul lunii mai. Conform Palatului Kensington şi spre surprinderea publicului, fotograf a fost mama celor doi, Kate, ducesă de Cambridge, în sufrageria recent redecorată a casei în care Prinţul William, soţia sa şi cei doi copii locuiesc.
În fotografii, prințul George își ține în brațe sora în vârstă de numai două săptămâni și chiar o sărută pe frunte, semn că relația dintre cei doi ar fi una foarte strânsă. Ei sunt aşezaţi pe o canapea albă, între mai multe perne. Charlotte va fi botezată, într-o ceremonie intimă, pe 5 iulie, chiar pe domeniul în care locuieşte familia. Ea este a patra în ordine la tronul Marii Britanii, după bunicul său, tatăl său şi fratele său George.
Primele fotografii oficiale ale prințesei Charlotte au fost făcute la reședința familiei din Anmer Hall (Norfolk), la numai două săptămâni de la nașterea prințesei, potrivit dailymail.co.uk.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii