Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hunedoara. Șapte răniți, între care și un copil, în urma unui accident rutier. Un șofer, încarcerat

ro

11 Mar, 2018 18:09 1467 Marime text
Şapte persoane, între care una este în stare gravă, au fost victimele unui accident de circulaţie care a avut loc duminică după-amiază în Petroşani, după ce două maşini s-au tamponat din vina unui şofer care a intrat pe contrasens, scrie AGERPRES.

Un copil de cinci ani, care se afla în una dintre maşini, a suferit câteva răni superficiale şi a fost transportat pentru investigaţii suplimentare la spitalul din localitate.

Potrivit primelor informaţii ale poliţiei, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 49 de ani, din oraşul Petrila, care a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism din judeţul Argeş, condus regulamentar de un tânăr de 27 de ani.

Pentru salvarea victimelor, cinci bărbaţi, o femeie şi copilul de cinci ani, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Petroşani şi mai multe ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi SMURD, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Şoferul uneia dintre maşini a fost eliberat din autoturism doar după operaţiunile de descarcerare efectuate de pompieri. Bărbatul a suferit un traumatism cranian, unul toracic şi o fractură la picior.

Toţi răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Petroşani.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii