Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gorghiu, Atanasiu, Raețchi și Piperea au semnat moțiunea populară pentru demiterea lui Ponta

ro

03 Jul, 2015 17:45 1630 Marime text
 
Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, și alți liberali, precum Teodor Atanasiu, Ovidiu Raețchi și Cornel Piperea au semnat astăzi moțiunea populară intitulată „Semnează-i demisia lui Ponta", informează Agerpres.

Alina Gorghiu a declarat că își dorește ca semnătura sa să însemne începutul sfârșitului pentru Victor Ponta.

„O consider mai mult decât o acțiune simbolică, o consider o acțiune necesară, utilă, care să arate inclusiv în sectorul 5 că Guvernul Ponta este unul toxic și că premierul Ponta trebuie demis cu sprijinul locuitorilor de peste tot. Astăzi am venit și am semnat pentru demiterea lui Victor Ponta în sectorul 5. Este o locație importantă pentru mine, o locație simbolică, sunt parlamentar de colegiu 22, de sectorul 5 și îmi doresc ca semnătura mea să însemne începutul sfârșitului pentru Victor Ponta", a spus Gorghiu.

Ea a susținut că Victor Ponta „se agață de putere", adăugând că sunt semnale pozitive că foarte mulți oameni vor semna această moțiune populară.

„Este o moțiune populară. În opinia mea, premierul a fost demis o dată anul trecut în urma votului la alegerile prezidențiale și în urma unui număr semnificativ de semnături pe care PNL va reuși să-l strângă în această campanie. Am convingerea că putem considera că a fost demis a doua oară. Faptul că Victor Ponta refuză să-și depună demisia înseamnă un gest de disperare", a arătat Gorghiu.

Liderul PNL a indicat că liberalii doresc să strângă minimum un milion de semnături pentru moțiunea populară.

„Cred că va fi mai mult decât suficient să înțeleagă și acest prim-ministru că electoratul din România nu-l mai dorește, că populația din România a înțeles că domnia sa este lipsit de credibilitate și legitimitatea necesară unui prim-ministru", a declarat Gorghiu.

Ea a apreciat că PNL îi va înainta lui Ponta semnăturile strânse în momentul în care se va finaliza campania.

„Intenționăm să ținem în teren această campanie până Victor Ponta va da semne că dorește să-și dea demisia", a adăugat liderul PNL.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii