Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir "Să ieşim să spunem ce colaborare avem cu Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre, când noi nu ne-am întâlnit niciodată?"

ro

24 Feb, 2014 04:07 3028 Marime text
gheorghe dragomir sa iesim sa spunem ce colaborare avem cu nicusor constantinescu si radu mazare cand

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 24 Feb, 2014 15:37 V-ATI IMBUIBAT DE PREA MULT BINE.MINTIND POPORUL,VOI TOTI POLITICIENII CU SI FARA DIPLOME.GATA PLECATI IN GASCA CU TOTII. CAT DESPRE MAZARE SI CONSTANTINESCU,CATI CONSTANTENI I-AU VAZUT LA FATA. PLECATI CU TOTII CA NE-AM SATURAT DE VOI TOTI
  • justitiar 24 Feb, 2014 07:07 Pai... A cui e vin ca nu v-ati intalnit? A mea? nuuuu... Sigur a ceor ce au votat USL-ul... Iar cu basme de genul tilul articolului nu mia merge. Suntem TOTI satui de mizeria numita politica in ROmania. Pana acum erati o "echipa". Rahat pe bat! Tavalugul se apropie si de voi! Fugiti ca potarnichile! Doar asta va v-a mai salva! Acum se rupe USL-ul. Aveti demnitatea de a iesi din functii? Pentru ca a-ti fost alesi ca membrii ai unei coalitii, nu pe liste de partide individuale!? Sau va vad in maxim trei saptamani si patru zile in PMP sau FC sau alte asemenea aberatii de formatiuni politice? Sa va vad!