Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gelu Vișan „Udrea i-a delegat atribuțiile lui Eugen Tomac”

ro

29 Jan, 2015 23:56 1311 Marime text
Elena Udrea a luat decizia de se autosuspenda din funcția de președinte al Partidului Mișcarea Populară și, conform Statutului PMP și-a delegat atribuțiile către unul dintre vicepreședinți, în speță Eugen Tomac, a declarat astăzi secretarul general adjunct al formațiunii, Gelu Vișan, notează Agerpres.

„Elena Udrea a luat decizia de a se autosuspenda și în conformitate cu Statutul a delegat atribuțiile unuia dintre vicepreședinți — Eugen Tomac. De altfel, domnul Eugen Tomac este singurul care și-a anunțat intenția de a candida la funcția de președinte la Congresul Partidului Mișcarea Populară și este și vicepreședinte al partidului. Doamna Udrea i-a delegat atribuțiile domnului Eugen Tomac", a precizat Vișan, potrivit Agerpres.

El nu a vrut să comenteze dacă autosuspendarea Elenei Udrea din funcție ar fi legată de ancheta DNA. „Nu aș vrea să comentez foarte mult (...). Doamna Udrea a anunțat că nu va mai candida pentru funcția de președinte (al PMP — n.r.), pe de-o parte. Și, în al doilea rând, cred că este o decizie a unui om politic matur și cu onoare", a mai spus secretarul general adjunct al PMP, citat de Agerpres.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: amosnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii