Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt în localitatea Lumina, județul Constanța. Autorul a fost urmărit de păgubit în trafic. Cum s-a încheiat totul

ro

09 Feb, 2019 14:15 2445 Marime text
Polițiștii din cadrul Postului de poliție Lumina au fost sesizați vineri de către un bărbat în vârstă de 34 de ani cu privire la faptul că, în noaptea de 7/8 februarie, o persoană necunoscută a încercat să sustragă acumulatori de la un autotractor care se afla parcat în fața locuinței sale.
     
Potrivit IPJ Constanța, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că autorul a fost surprins în flagrant în timp ce sustrăgea acumulatorii. Acesta a încercat să fugă, urcându-se la volanul autoturismului său, iar partea vătămată a pornit în urmărirea acestuia, la un moment dat reușind să-l blocheze în trafic, în localitatea Ovidiu. Pentru a-și asigura scăparea, autorul l-a lovit pe bărbat cu pumnul în zona feței. Ulterior, bărbatul a alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu, care l-au imobilizat pe bărbatul în cauză.
     
Demarând cercetările, polițiștii constănțeni l-au identificat pe autor ca fiind un bărbat în vârstă de 34 de ani, care are dreptul de a conduce suspendat.
     
Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 9 februarie să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii