Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:45 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frământări la Oil Terminal. Va fi schimbat preşedintele Consiliului de Administraţie?

ro

15 May, 2012 02:51 1259 Marime text

Premierul Victor Ponta a decis luni, ca la Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), funcţia de secretar general să fie exercitată cu caracter temporar de Radu Nicolae Chiurtu, care este director în minister.
Chiurtu îl înlocuieşte în funcţie pe Andrei-Barbu Todea, care îşi încetează activitatea ca secretar general, printr-o altă decizie a premierului Ponta.

Aici apare o poveste interesantă: de la finele lunii martie, Andrei Barbu Todea îndeplinea şi funcţia de administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Oil Terminal, acum, prin această rocadă fiind posibilă înlocuirea sa cu Radu Nicolae Chiurtu, care l-a şi înlocuit la minister azi.

Ca un făcut, pe 16 mai, deci poimâine, va avea loc Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor OIL Terminal.

Pe ordinea de zi se află revocarea lui Silviu Ioan Wagner, fostul director general, din funcţia de membru CA, dar şi declanşarea procedurilor de selectare a administratorilor la OIL Terminal. În aceeaşi şedinţă se va supune aprobării şi bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2012. Convocatorul este semnat de Andrei Barbu Todea, preşedintele Consiliului de Administraţie al OIL Terminal.

Ti-a placut articolul?

Comentarii