Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia lui Bercea Mondial, condamnată pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu. Judecătorii au luat o nouă decizie

ro

02 Jun, 2016 10:15 2621 Marime text
Mariana Constantinescu şi Corina Ciobanu, judecătorii ai Curţii de Apel Bucureşti, au amânat azi, pentru luna viitoare, dosarului în care familia lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, a fost condamnată la Constanţa, în primă instanţă, la ani grei de închisoare, pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu.
 
Dosarul a fost amânat pentru că Florin Anghel (fiul lui Sandu Anghel) nu a fost adus la instanţă, el fiind internat la Spitalul Penitenciar Poarta Albă.

Amintim că în prezentul dosar Tribunalul Constanţa a dictat următoarele pedepse: Florin Anghel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la 12 ani, 11 luni şi 20 de zile (pedeapsa rezultând din contopiri), Marius Constantin (ginerele lui Sandu Anghel) s-a ales cu patru ani şi şase luni de închisoare, cu executare, Fănica Anghel (soţia lui Bercea) a primit trei ani şi nouă luni, iar Izaura Anghel (soţia lui Marius Constantin, fiica lui Sandu Anghel) a fost condamnată la patru ani, cinci luni şi zece zile.
 
Toate pedepsele anterior precizate sunt cu executare, ele fiind aplicate de Tribunalul Constanţa, în primă instanţă.
 
Grinică Ion Anghel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la şase luni, prin măsură educativă neprivativă de libertate.
 
De la Tribunalul Constanţa, dosarul a plecat la instanţa superioară, respectiv Curtea de Apel Constanţa, unde a ajuns pe masa judecătorilor Cristian Deliorga şi Cătălin Jigău, din Curtea de Apel Constanţa.
 
La finele lunii aprilie, familia lui Sandu Anghel a obţinut strămutarea dosarului la Curtea de Apel Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii