Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exerciţii de salvare de vieţi omeneşti şi combaterea migraţiei ilegale Garda de Coastă participă la Ziua Marinei (galerie foto)

ro

13 Aug, 2014 11:09 1787 Marime text
Ziua Marinei este ocazie de mare sărbătoare la malul Mării Negre. Mai multe instituţii ale statului vor organiza exerciţii demonstrative pentru toţi cei ce doresc să participe la manifestări.
 
Garda de Coastă va organiza vineri, în intervalul 09.00 – 12.00, exerciţii demonstrative la care vor participa două nave de supraveghere şi intervenţie din cadrul Grupului de Nave Constanţa.
 
Primul exerciţiu va fi unul de căutare şi salvare a vieţii omeneşti pe mare (SAR), urmat de o acţiune de combatere a migraţiei ilegale pe Marea Neagră, în care va fi interceptată şi ulterior escortată la sediul G.N. Constanţa, o ambarcaţiune cu migranţi.
 
Ieri, pe faleza din dreptul Cazinoului din Constanţa a fost amenajat un stand de prezentare al Gărzii de Coastă. Poliţiştii de frontieră au  prezentat modul de control al documentelor de călătorie şi modalitatea de supraveghere a frontierei de stat prin intermediul autospecialei cu termoviziune. Privitorii au putut  observa şi machete ale navelor de patrulare şi supraveghere a frontierei maritime. De asemenea, au avut loc demonstraţii de autoapărare executate de luptătorii Compartimentului Sprijin Operativ al STPF Constanţa şi au fost prezentate arme aflate în dotarea Poliţiei de Frontieră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii