Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:30 14 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Tribunalul Constanţa decide libertatea lui Ioan (Giovanni) Becali pe data de 9 decembrie

ro

24 Nov, 2015 09:47 1116 Marime text
Tribunalului Constanţa va decide pe data de 9 decembrie dacă Ioan (Giovanni) Becali va fi eliberat condiţionat din pedeapsa de 6 ani şi 4 luni de închisoare primită în celebrul Dosar al Transferurilor.

Sentinţa Tribunalului Constanţa va fi definitivă. Şedinţa de judecată este programată să înceapă la ora 09.00.

Recent, Judecătoria Medgidia i-a admis lui Becali cererea de liberare condiţionată. Decizia a fost atacată, cu contestaţie, de procurorii DNA Constanţa, la Tribunal.

Potrivit judecătorilor, Ioan (Giovanni) Becali a „elaborat trei lucrări ştiinţifice, publicate la edituri din România, a avut un comportament corespunzător, nu a fost sancţionat disciplinar, a fost recompensat de 10 ori cu suplimentarea dreptului la pachet şi vizită, odată cu 24 de ore şi odată cu trei zile învoire, a fost planificat la activităţi lucrative în interiorul penitenciarului, realizând 94 de zile de câştig, considerate ca neexecutate prin muncă“. Mai mult decât atât, Ioan (Giovanni) Becali a participat la activităţi cultural-educative, activităţi şi competiţii sportive, activităţi moral-religioase, concursuri tematice, recenzii de carte, revistă volantă.

În altă ordine de idei, Ioan (Giovanni) Becali a fost arestat zilele trecute alaturi de
Victor Becali, de Cristian Borcea, fostul președinte executiv al clubului de fotbal „Dinamo“, şi de Geanina Terceanu, judecător al Tribunalului Bucureşti.

Ti-a placut articolul?

Comentarii