Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment rutier neobișnuit în trafic. Un autoturism a fost avariat. Circulația este îngreunată în zonă

ro

15 Feb, 2019 11:14 2210 Marime text
Traficul la ieşirea din Predeal spre Bucureşti se desfăşoară, vineri, îngreunat, pe un singur sens, fiind dirijat de angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale Braşov, în urma unui acccident produs din cauza zăpezii desprinse de pe remorca unui autotren, informează purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, Robert Elekes citat de Agerpres.ro

''Bucăţi mari de gheaţă au căzut de pe remorca unui autotren şi au spart parbrizul unui autoturism care circula în spatele lui. Atragem atenţia şoferilor, indiferent de gabaritul autovehicului, să cureţe zăpada de pe maşini înainte de plecare pentru că pericolul de producere a accidentelor este foarte mare, atât din cauza lipsei vizibilităţii, cât şi din cauza zăpezii care se poate desprinde în mers'', afirmă purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan, conducătorul autoturismului a fost rănit uşor, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar a refuzat transportul la spital.

''Circulaţia se desfăşoară alternativ până la finalizarea măsurătorilor. S-a întocmit dosar penal pentru vătămarea corporală din culpă. Nepăstrarea distanţei regulamentare în mers este cauza producerii accidentului'', potrivit sursei citate.

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii