Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial Procurorul şef al Secţiei Parchetelor Militare a fost trecut în rezervă

ro

24 May, 2016 20:46 4244 Marime text
 
Astăzi a fost publicat în Monitorul Oficial decretul privind trecerea în rezervă a generalului Ion Vasilache, procurorul şef al Secţiei Parchetelor Militare din Ministerul Public.
 
Recent, acesta şi-a depus la Consiliul Superior al Magistraturii cererea de pensionare, în contextul în care în 16 mai Codruţ Olaru şi-a încetat activitatea ca adjunct al procurorului general, iar în baza avizului CSM a trecut la Secţia Parchetelor Militare.
 
Ion Vasilache şi-a început cariera în magistratură în 1989, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în calitate de procuror criminalist. Din anul 1992 până în 2006 a fost procuror militar la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. În octombrie 2007, Ion Vasilache a fost delegat în funcţia de procuror-şef al Secţiei Parchetelor Militare, în locul generalului Dan Voinea, iar din iunie 2008 a fost numit în această funcţie. Vasilache a anchetat mai multe dosare privind evenimentele din decembrie 1989. În iulie 2013, Vasilache a fost numit din nou în acestă funcţie.
Sursa foto: prahova.comisarul.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii