Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Mircea Adrian, numit șef al Serviciului privind infracţiunile de corupţie săvârşite de militari din DNA

ro

15 May, 2024 10:47 643 Marime text


Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcția de procuror şef al Serviciului pentru  efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiunile de corupţie săvârşite de militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a lui Mircea Adrian, procuror militar în cadrul Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel.
 
Mandatul este valabil pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 15.05.2024.
 
De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de procuror şef adjunct al Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţiei a lui Drăgulescu Marian, procuror în cadrul acestei structuri specializate, începând cu data de 01.06.2024, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
Tot Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcția de procuror şef al Serviciului teritorial Timişoara din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a lui Ghimiş Adrian Miron, procuror în cadrul acestei structuri specializate. Mandatul este valabil începând cu data de 01.06.2024, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
CSM a decis!
Iată cine va conduce Serviciul pentru militari din DNA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii