Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea Pentru abuz în serviciu poţi aresta pe aproape oricine care a lucrat la stat

ro

23 Sep, 2015 23:26 2075 Marime text
Elena Udrea a explicat, în această seară, la o emisiune televizată, de ce i-a chemat drept martori în procesul din dosarul Gala Bute pe fostul premier Emil Boc şi pe fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu.
 
Elena Udrea a declarat că nu i-a chemat la instanţă pe cei doi pentru că i-ar considera vinovaţi de ceva, mai ales că nici ea nu se crede vinovată „de nimic". „Pe acuzaţia de abuz în serviciu privind implicarea MDRT în promovarea României la Gala Bute am fost arestată şi am stat în arest preventiv şi am fost trimisă în judecată. (...) Dacă eu am fost arestată pentru această acuzaţie mi se pare logic să-i chem pe dl. Predoiu şi pe dl. prim ministru Emil Boc. E obligatoriu din punctul meu de vedere ca aceia care au participat la aprobarea hotărârii să depună depoziţie ca martori pentru a descrie modalitatea în care s-a luat acea hotărâre şi motivul pentru care s-a luat, astfel încât eu să probez susţinerea mea că totul a fost legal", a declarat Elena Udrea, la România TV.
 
De asemenea, a precizat că acuzaţia de abuz în serviciu, aşa cum este ea prevăzută în Codul Penal în prezent, este una „în baza căreia poţi să arestezi aproape pe oricine a lucrat la stat".
 
Fostul ministru Elena Udrea s-a prezent, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a fost programat un nou termen în dosarul „Gala Bute".
 
Sursa foto: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii