Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:40 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea Nu mă tem că pot ajunge din nou în cătuşe. Mi se spune că sunt ţintă în continuare

ro

01 Oct, 2015 08:11 661 Marime text
Elena Udrea a declarat că nu vrea să uite experienţa arestului şi că nu îi este teamă că ar putea ajunge din nou în cătuşe. Fostul ministru a mărturisit că există oameni care au avertizat-o că este în continuare o „ţintă".

Întrebată dacă i-a fost frică de momentul în care urma să i se pună cătuşele, fostul ministru a declarat că nu s-a speriat de cătuşe, ci de reacţia sa. „Teama de reacţie am avut-o. Nu am ştiut cum voi reacţiona. Să te gândeşti la 11 noaptea singură în DNA că urmează să mi se pună cătuşele. Am reacţionat foarte bine. Nu am făcut atac, nu m-am panicat. Este extrem de traumatizant în schimb, mai ales pentru o femeie. Nu mă tem că pot ajunge din nou în arest", a mărturisit Elena Udrea la România TV.

Elena Udrea a dezvăluit, totodată, că există persoane din zona DNA şi SRI care o avertizează că este în continuare ţintă şi că trebuie să se „potolească". „Şi acum mi se spun tot felul de lucruri. Dacă nu te potoleşti, ţi se face nu ştiu ce dosar. Oameni care vin să spună din DNA, din zona SRI-ului, din presă, de peste tot. Vezi că eşti ţintă în continuare. Potoleşte-te. Am suficiente dosare, dar niciodata nu este suficient cand vrei sa distrugi pe cineva", a spus fostul ministru al Turismului.

Sursa foto: www.bucurestifm.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii