Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea - Nu e nimeni care să spună în România că Elena Udrea a luat șpagă

ro

16 Oct, 2015 17:27 1427 Marime text
Fostul ministru Elena Udrea a declarat, astăzi, la ÎCCJ, că nu există nimeni care să susțină, cu probe, că ar fi luat mită.
 
„Nu e nimeni care să spună în România că Elena Udrea a luat șpagă, mă uit în camere și spun acest lucru, nu e nimeni care să spună asta și să aibă dovezi", a spus Elena Udrea după ce la instanța supremă au fost audiați trei martori în dosarul „Gala Bute”, scrie Agerpres.
 
De asemenea, a precizat că ceilalți inculpați care au dat declarații prin care o acuză de luare de mită au fost presați să dea aceste declarații și că nu au probe care să susțină afirmațiile făcute. „Am fost arestată doar în baza unor declarații oscilante, nu mai spun contradictorii, nu mai spun că mincinoase. Mă bucur că ați văzut și voi cum sunt declarațiile în sala de judecată.Când se ajunge cu niște fapte la eșalonul inferior, alternativa este fie să meargă la pușcărie perioada întreagă, fie să declare că au dat banii mai departe către Elena Udrea și să primească o pedeapsă mai mică", a mai spus fostul ministru al Turismului și Dezvoltării Regionale.
 
Sursa foto: nasul.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii