Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:03 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După un protest spontan al angajaţilor Tarom, ministrul Transporturilor anunţă schimbări în companie

ro

16 Mar, 2016 17:29 770 Marime text
 
Circa 100 de salariaţi ai Departamentului Tehnic din cadrul TAROM au protestat astăzi, solicitând plata orelor suplimentare. Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat, astăzi, că în următoarele câteva săptămâni se vor mai face schimbări la nivelul TAROM, precizând că protestul spontan declanșat de angajați va fi rezolvat la nivelul companiei.
 

"Nu acesta este singurul motiv. Înțeleg că ei mai au și niște nemulțumiri generale despre modul în care a început să se schimbe procedura de lucru în TAROM în acest moment, pentru că deja acolo sunt niște schimbări și vom mai avea, nu vreau să spun mai mult. Și săptămânile care vin veți mai vedea niște schimbări la TAROM. (...) Din modul în care vi le-am anunțat o să le vedeți când se vor produce. Sunt niște îndreptări treptate de politică și, în același timp, de abordare. Abordarea de până acum nu a fost cea potrivită. Vom avea grijă ca prin măsurile pe care le luăm să fie abordarea potrivită pentru a scoate societatea din această situație în care este acum", a declarat ministrul Transporturilor, la Palatul Victoria, la finalul ședinței de Guvern.

 
Despre faptul că protestatarii reclamă și că reparația unor aeronave a fost externalizată, Costescu a spus: "E corect, reclamă și acest lucru, dar nu că este externalizată, ci că au auzit că s-ar dori să fie externalizată".
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii