Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea săgeți ironice către Grindeanu Eu n-am experienţa politică a primului-ministru. Dar mi-aduc aminte că am câştigat alegerile cu un scor mare

ro

11 Jun, 2017 21:20 1861 Marime text
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat postarea pe Facebook a premierului Grindeanu Dragnea afirmând stabilitatea unei ţări nu stă într-o persoană şi că „ar trebui să fim mai atenţi cu ce se întâmplă la programul de guvernare”, potrivit Rtv.
 
Dragnea a spus că stabilitatea României nu depinde de o persoană sau de un grup de persoane.
 

„Eu n-am experienţa politică a primului-ministru, dar mi-aduc aminte că am condus partidul care a câştigat alegerile cu un scor mare, pe baza programului de guvernare”, a mai spus Dragnea.

 
Premierul Sorin Grindeanu a scris duminică, într-o postare pe Facebook, că România are astăzi în faţă mai multe oportunităţi, care o pot îndrepta decisiv pe drumul progresului şi prosperităţii, dar că pentru asta este nevoie de stabilitate şi predictibilitate. El aminteşte că votul din decembrie 2016 a arătat că şi românii vor acelaşi lucru „un guvern cu largă susţinere parlamentară şi stabil”, iar încrederea acordată de români „nu poate fi înşelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri - într-un cuvânt instabilitate”. Postarea premierului este făcută în contextul infornaţiilor privind înlocuirea sa şi în condiţiile în care duminică seară este aşteptată evaluarea miniştrior, în ceea ce priveşte îndeplinirea programului de guvernare.
 
„România are astăzi în faţă mai multe oportunităţi, care ne pot îndrepta decisiv pe drumul progresului şi prosperităţii. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate şi predictibilitate”, a scris premierul.
 
Grindeanu a subliniat că votul din decembrie 2016 a arătat că şi românii vor acelaşi lucru, respectiv un guvern cu largă susţinere parlamentară şi stabil. „Această încredere pe care ne-au acordat-o românii nu poate fi înşelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri - într-un cuvânt instabilitate”, a subliniat şeful Executivului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii