Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dr. Liliana Tuta - „Doar o minune o mai putea salva" Cum a murit sotia primarului Florin Mitroi

ro

24 Jun, 2010 19:12 10016 Marime text
decedat_1.jpgFlorica Mitroi, soţia primarului din Valu Lui Traian, în vârstă de 43 de ani, a decedat în această după amiază, în jurul orei 15.00, la Institutul de Uronefrologie şi Transplant Renal Fundeni după ce timp de mai multe ore a fost în moarte clinică.

Aceasta a fost internată în data de 17 iunie a.c. în Clinica Medicală II din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare foarte gravă, cu diagnosticul de pancreatită acută. După două zile, a intrat în comă şi a fost transportată de urgenţă cu o ambulanţă la Institutul de Uronefrologie şi Transplant Renal Fundeni, în secţia Medicală Internă, salonul 503, de altfel unde a şi decedat. Aici a fost internată cu insuficienţă hepatită.

„Pacienta a fost transportată de urgenţă la Spitalul Fundeni sâmbătă dimineaţă, în comă. Aceasta prezenta dureri abdominale şi vărsături. Potrivit foilor de observaţie a medicului curant de la Spitalul Judeţean, dr. Zizi Niculescu, venise cu diagnosticul de pancreatită acută. Starea pacientei s-a agravat şi a intrat în comă. Doar o minune o mai putea salva", ne-a declarat, telefonic, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Liliana Tuţă.

Florica Mitroi era născută pe data de 23.04.1967. În tot acest timp, soţul acesteia, primarul Florin Mitroi, i-a fost alături şi nu s-a dezlipit nici măcar o clipă de ea.

ANUNŢUL FAMILIEI

FAMILIA MITROI FLORIN ANUNŢĂ CU DURERE ÎN SUFLET PIERDEREA FLORICĂI MITROI, MAMĂ ŞI SOŢIE, UN ÎNGER CHEMAT PREA DEVREME ÎN CERURI.

CEI CARE VOR SĂ ADUCĂ UN ULTIM OMAGIU SUNT ASTEPTAŢI LA DOMICILIUL FAMILIEI. ÎNMORMÂNTAREA VA AVEA LOC DUMINICĂ, ORA 11.30, LA CIMITIRUL VALEA SEACĂ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ioana 16 Jul, 2010 16:00 liana,te rog spune-mi daca stii daca a avut o cauza a decesului embolizarea care a facut-o inainte.am auzit ca asta a fost motivul.pe 22.07 sunt programata si azi am auzit ca embolizarea e cauza decesului.te rog un raspuns pe gyovanna_83@yahoo.com DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA
  • liana 28 Jun, 2010 22:15 pacat ca ati internat-o la Zizi Niculescu,nu ati avut noroc,a murit cu zile. Nu mai are prea multa importanta ce spun eu acum dar daca o vedea si un medic de dispensar de tara cu siguranta gasea o alta solutie decat sa o tina internata intr-un spital de ultim rang ca cel din Constanta.As vrea sa cititi ptintre randuri ceea ce vreau sa comunic la o asa faima ca a d-vs nu trebuia sa va opriti aici.Sau poate nu ati realizat cat de grava este situatia,sau poate nu ati fost informati de acest medic care nu are har de la DUMNEZEU sa vindece ,are doar un nume. -Dati-le drumul bolnavilor d-na doctor daca nu va pricepeti,lasati-i sa-i vindece altii care vor sa salveze vieti fara nimic..... Auzi pancreatita acuta ... s-a confirmat asta oameni buni? multi vor spune ca asta afost soarta ei dar...de nenumarate ori soarta o putem ocoli.Sunt un om obisnuit care cunoaste bine familia Mitroi , sunt un om care indirect am beneficiat de omenia acestui primar.Dunnezeu sa va binecuvanteze sa va linisteasca si sa va vegheze.
  • katy nita 28 Jun, 2010 11:12 DUMNEZEU SA TE IERTE 1NU TE VOI UITA NICIODATA DRACA MEA COLEGA !NU ERA MOMENTUL SA NE PARASESTI !PREA DEVREME !MULT PREA DEVREME !NU AM SA POT INTELEGE NICIODATA DE CE DZEU ALEGE PE CEI BUNI !
  • maria velichea 26 Jun, 2010 12:02 CONDOLEANTE FAMILEI MITROI SI DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE ,A FOST O FEMEIE CU TOATE CALITATI-LE NIMENI NU O VA PUTEA INLOCUI VREODATA ,PACAT CA DUMNEZEU A LUATO CU EL ,ERA PREA BUNA PE LUMEA ASTA DEACEIA EL A ALESO TOCMAI PE EA .CA FEMEIE ,MAMA (SOTIE DE PRIMAR) NU CRED CA MAI EXISTA CINEVA CA EA ,PACAT.BUNATATEA SI MODESTIA EI A LASAT IN URMA MULTE LACRIMI SI SUFERINTA SI PETRELE VOR PLINGE DUPA EA ........
  • PRIETEN 25 Jun, 2010 20:01 Dumnezeu sa o ierte ! .... si curaj Domnule Primar
  • g-unit 25 Jun, 2010 00:56 PD-L ... Dumnezeu S-o Odihneasca!