Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două angajate de la DGASPC Constanţa au suferit câte un accident de muncă, la o zi distanţă

ro

05 May, 2019 13:42 3156 Marime text
În data de 22.04.2019 ora 15 la DGASPC CONSTANŢA - CIA SF. ANDREI NEGRU VODĂ a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat. Este vorba de un asistent medical, de 44 de ani. Lucrătoarea s-a înţepat cu un ac de seringă în timpul programului de lucru.
Ulterior, la data de 23.04.2019 ora 15 la DGASPC CONSTANŢA a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat. Inspectorul de 34 de ani i s-a facut rău în timpul deplasării de la domiciliu catre locul de muncă.

"Accidentul este in curs de cercetare de catre o comisie numita de catre DGASPC CONSTANTA in conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Dupa finalizarea cercetarii dosarul de cercetare intocmit de comisia numita de catre angajator va fi inaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, care va analiza dosarul, il va aviza  sau in cazul in care  se constata ca cercetarea nu a fost efectuata corespunzator, va dispune in scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare si/sau completarea dosarului, dupa caz", transmit inspectorii ITM Constanţa.





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii