Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal în cazul fetiței de 2 ani, dispărută de acasă. Unde a fost găsită micuța și ce suspiciuni au anchetatorii

ro

24 Apr, 2019 14:45 1575 Marime text
Poliţiştii din cadrul IPJ Bacău au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în cazul fetiţei în vârstă de 2 ani, din localitatea Blăgeşti, care a dispărut de acasă marţi după-amiază, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, agentul şef adjunct Cătălina Creţu. 

Minora a fost găsită miercuri, în jurul orei 10,00, la circa 150 de metri de locuinţă, pe un câmp, într-o zonă în care mai fusese căutată de forţele de intervenţie. De aici s-a născut suspiciunea anchetatorilor că fetiţa a fost victima unei infracţiuni.

"A fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate. Colegii mei au continuat cercetările şi după ce a fost găsită fetiţa. În acest moment se fac cercetări şi audieri şi nu pot fi făcute publice mai multe date", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.


Potrivit unor surse, şi părinţii fetiţei au fost chemaţi la audieri de către poliţişti.

Minora va fi supusă unei expertize medico-legale pentru a se constata dacă a fost victima unei agresiuni.

Fetiţa în vârstă de 2 ani a dispărut de acasă marţi după-amiază, din camera casei în care se afla alături de fratele ei în vârstă de 8 luni. Părinţii au anunţat dispariţia la 112 abia seara. Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri au căutat toată noaptea fetiţa, aceasta fiind găsită miercuri în apropierea casei, în stare de conştienţă. 

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii