Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în formaţia Pact

ro

10 Nov, 2013 14:16 1950 Marime text
Tragedie în familia lui Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact. Un nepot de-al său şi-a pierdut viaţa, iar un altul a fost grav rănit, într-un accident rutier produs pe centura Aradului.

Trupa Pact by Leo Iorga & Adi Ordean este în doliu după ce fiul bateristului Cristi Iorga şi, totodată nepotul solistului Leo Iorga, Luigi, a murit, sâmbătă, într-un tragic accident de circulaţie, petrecut pe şoseaua de centură a municipiului Arad.

Luigi, unul dintre cei trei băieţi ai lui Cristi Iorga care este bateristul formaţiei, conducea un autoturism Mercedes, care se deplasa în direcţia Pecica, dar a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un gard de ciment, într-o curbă. În urma impactului, autoturismul a zburat zeci de metri, iar în cădere s-a lovit de o bucată de ciment, după care s-a răsturnat pe câmpul din dreapta şoselei. În autoturism se mai aflau trei persoane - fratele lui Luigi, Alin, şi încă doi prieteni, fraţii Emanuel şi Eduard Stana. Aceştia din urmă au murit şi ei în urma accidentului, iar Alin a fost transportat la spital. Întrucât cei patru tineri erau încarceraţi, a fost nevoie de intervenţia celor de la ISU Arad.

Luigi Iorga ar fi împlinit, la 17 noiembrie, 26 de ani. Fratele său, Alin, a fost internat la Spitalul Judeţean Arad cu fractură de coloană cervicală şi o plagă la cap, dar, potrivit surselor medicale, are şanse să îşi revină.


Citeste mai mult pe RTV.NET
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii