Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupul neînsufleţit al lui Leo Iorga va fi depus luni la Casa Eliad, iar marți va fi înmormântat

ro

03 Nov, 2019 08:46 2262 Marime text

Luni, 4 noiembrie, trupul neînsufleţit al artistului Leo Iorga va fi depus la Casa Eliad (vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), iar înmormântarea va avea loc marţi, 5 noiembrie, la cimitirul Bellu, scrie Antena 3.

„'După ani şi ani' în care s-a luptat cu boala, vocea inconfundabilă a lui Leo a tăcut. De data asta, definitiv. Boala l-a învins, deşi de aproape 9 ani s-a 'luat la trântă' cu ea. Uneori a reuşit s-o împingă de lângă el, spunându-i şi spunându-şi 'Eu mai am de cântat'. Şi a urcat din nou pe scenă. Alteori boala a fost mai puternică decât el şi doar împreună cu aceia care l-au iubit şi i-au fost alături a putut-o înlătura, pentru o vreme, din calea lui. În 2011, după ce Leo a fost supus operaţiei pentru extirparea tumorii la plămân, prima întrebare a lui adresată medicului, când şi-a revenit din anestezie, a fost: 'Când pot să cânt?'. Şi după şase luni a urcat pe scenă - locul drag lui, unde publicul îl aştepta. Dar boala a recidivat, au apărut metastaze - la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân, apoi metastaze osoase”, relatează familia artistului, în comunicat.


Solistul rock Leo Iorga, fost membru al trupelor Cargo, Compact, Schimbul 3, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, s-a născut la 2 decembrie 1964, la Arad.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii