Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi roboți NAO, folosiți în cadrul programului Robot for autism, sunt terapeuți în Centrul Psihologic Marea Neagră Constanța (galerie foto0

ro

02 Apr, 2019 15:03 1708 Marime text
Începând de azi 2 aprilie cei doi roboți NAO sunt terapeuți în Centrul Psihologic Marea Neagră și vor face parte din echipa de psihologi a centrului.

Potrivit unui mesaj transmis de Adrian Gemănaru, președintele Centrului Psihologic Marea Neagră Reacția copiilor la întâlnirea cu NAO a fost una formidabilă. 

”Pe lângă rolul de terapeut Nao știe și o mulțime de alte trucuri pentru a-i face pe copii să-l iubească: știe să danseze, să cânte și chiar să ofere încurajări pline de umor copiilor. Nao este socotit drept cel mai spectaculos robot umanoid din întreagă lume, a ajuns să lucreze în peste 200 de instituții de învățământ, vorbește 22 de limbi de circulație internațională și a fost prezentat în mai bine de 100 de țări din întreagă lume. Nao a fost folosit în cadrul programului Robot for autism. Rezultatele obținute sunt considerate spectaculoase de specialiști, deoarece Nao reprezintă un puternic motivator pentru orice copil” - a mai precizat Adrian Gemănaru. 


Sursa foto: Facebook/Adrian Gemănaru
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii