Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Bărbat, reţinut pentru trafic de droguri. Cum aducea drogurile din Spania

ro

07 Jun, 2019 14:37 1601 Marime text
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au efectuat, ieri, 6 iunie, două percheziții domiciliare în Bârlad, la persoane bănuite de trafic de droguri. Un bărbat, de 31 de ani, din Bârlad, a fost reținut pentru 24 de ore.
 

În urma efectuării celor 2 percheziții domiciliare, polițiștii au ridicat aproape 100 de grame de droguri de risc (52 de grame de cannabis și 40 de grame de rezină de cannabis), precum și 2,5 grame de droguri de mare risc (cocaină).

 
Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că drogurile în cauză ar fi fost achiziționate din Spania, după care ar fi fost trimise în România, prin intermediul unei firme de transport internațional de mărfuri.
 
Ulterior, drogurile ar fi ajuns la consumatorii din județului Vaslui.
 
Procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea infracțiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de risc și mare risc,  trafic de droguri de risc și mare risc, precum și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu.
 
În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.
 
Acțiunea a fost realizată cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii