Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluiri incredibile. Ana Maria Pătru, fosta şefă a AEP, susţine că i s-a cerut să denunţe persoane aflate la conducerea ţării

ro

08 Mar, 2018 22:25 2560 Marime text
Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente, a povestit într-o emisiune la Antena 3 că, în perioada în care a fost cercetată în dosarul în care este judecată pentru trafic de influenţă şi spălarea banilor, i s-a cerut în repetate rânduri să facă denunţuri împotriva celor aflaţi în fruntea statului, de la Traian Băsescu la Victor Ponta, Elena Udrea sau Liviu Dragnea.

”Mi s-au cerut foarte multe nume pentru denunțuri. De la colegi, lideri politici, prieteni, nu aș vrea să îi sperii. Am sesizat Inspecția Judiciară, cred că a apărut și în spațiul public acel memoriu. În general, cei pe care trebuia să îi denunț erau oameni politici. Domnul Onea mi-a făcut o percheziție informatică, știa foarte bine în ce cercuri mă învârt eu. Elena Udrea, Traian Băsescu, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Sebastian Ghiță, Vlad Stoica, colegi de-ai mei. Încerca să creeze o poveste cu fiecare în parte. Voia să vadă dacă avem cunoștințe comune pe care să le poată strânge cu ușa, să facem denunțuri comune. Denunțurile se fac de obicei cu două persoane, apropiate altor persoane”, a declarat Ana Maria Pătru la Antena 3.

Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul în care este acuzată de trafic de influenţă şi spălare de bani, conform RomaniaTV.net. 

Sursa foto: Antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii