Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire impresionantă în Portul Constanța. Ce au găsit polițiștii de frontieră într-un container sosit din Emiratele Arabe Unite (galerie foto)

ro

08 Nov, 2018 10:15 1154 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă efectuează cercetări faţă de un cetăţean român care intenţiona să introducă în ţară din Emiratele Arabe Unite, prin Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container, accesorii auto în valoare de peste 200.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 07.11.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit efectuat, în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud la un container sosit din Emiratele Arabe Unite, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Mureș. Administratorul societăţii comerciale este un cetăţean român, în vârstă de 48 de ani, având domiciliul pe raza județului Mureș.

În urma controlului, au fost descoperite 4.270 accesorii auto susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

”Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma de aproximativ 207.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun” - au mai transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Sursa foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii