Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:50 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi îl acuză pe Victor Ponta de tulburări disociative

ro

21 Apr, 2015 14:18 819 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat astăzi că multiplicarea exponenţială a personalităţilor premierului Victor Ponta şi tendinţa acestora de a intra în conflict una cu alta devine un factor de confuzie politică.

„Victor Ponta a anunţat ieri că îi solicită Avocatului Poporului să îi atace la CCR propria ordonanţă de urgenţă. In aceeaşi zi, chestionat pe problema pensiilor parlamentarilor, acelaşi Victor Ponta spunea că nu este deputat, ci doar premier. Nu este prima oară când şeful Executivului manifesta o dublare sau triplare de personalitate in conditii de stres sau indecizie, atunci când nu vrea să îşi asume răspunderea pentru acţiunile sale şi nu poate să dea vina pe Parlament, pe PNL sau pe oricine altcineva. Ar fi foarte util, pentru specialisti din diferite domenii, dacă am putea afla care dintre personalităţile lui Victor Ponta vrea să atace propria ordonanţă de urgenţă care stabileşte destinaţia unor bunuri imobile confiscate. Este vorba despre Victor Ponta – premierul României, liderul PSD sau deputatul PSD? Şi, dacă tot a admis ieri ca functia de premier nu ii permite sa exercite si demnitatea de deputat, ar fi decent fata de cetatenii din Targu-Jiu ca prim-ministrul Ponta sa-si admita incapacitatea si sa organizeze alegeri parţiale măcar în colegiul lăsat vacant de deputatul Ponta”, precizează Raeţchi..

Ovidiu Raeţchi a subliniat şi că actualul Avocat al Poporului, Victor Ciorbea, este de fapt doar un Avocat al Premierului care l-a numit si il mentine în funcţie:

„Ciorbea a demonstrat de nenumărate ori că nu îşi îndeplineşte atribuţiile pentru care a fost numit în funcţie din servilism faţă de premier. La ora actuală, nu putem spune că avem un Avocat al Poporului, dar cu siguranţă Ponta şi-a asigurat un avocat personal plătit din bani publici şi care îi protejează actele normative asupra cărora există suspiciuni de neconstituţionalitate. PNL, Opoziţia în general, societatea civilă şi sindicatele i-au solicitat în repetate rânduri lui Victor Ciorbea să conteste la CCR ordonanţele de urgenţă ale Guvernului Ponta, în frunte cu celebra ordonanţă 55 a migraţiei aleşilor locali, dar, de fiecare dată, acesta s-a prefăcut că nu aude. Într-o ţară occidentală, Victor Ciorbea ar fi plecat din funcţie”, mai adaugă Raeţchi.
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii