Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi "Șefii din Jandarmerie trebuie să demisioneze de urgență"

ro

23 May, 2019 14:58 1675 Marime text
Vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, susţine că "Şefii din Jandarmerie trebuie să demisioneze de urgență după ce protestatarul surdo-mut amendat că scanda lozinci anti-PSD la Congresul PSD a câștigat definitiv procesul".

Ioan Guia, protestatarul surdo-mut amendat în urmă cu un an de Jandarmerie pe motiv că scanda lozinci anti-PSD la Congresul PSD a câștigat azi, definitiv, procesul cu Jandarmeria la Tribunalul București.

ŢÎn tot acest timp, în ciuda absurdului evident al situației, Jandarmeria nu a schițat nici măcar o scuză și nu a încercat să soluționeze situația pentru a evita ca dl. Guia să umble prin tribunale. Șefii Jandarmeriei au fost, din nou, solidari cu o acțiune represivă împotriva unui cetățean român și pentru asta trebuie să își prezinte demisia de urgență. Acest caz este ilustrativ pentru modul în care Jandarmeria Română tratează cetățenii și asta se va dovedi și în cazul represiunii din 10 august, și în cazul abuzurilor de la Topoloveni. Nu mai există niciun dubiu că avem de-a face cu o instituție care nu ezită să folosească forța brută în mod nejustificat – cu acordul tacit al ministrului Carmen Dan. Așa cum s-a întâmplat și în acest caz, singuriii care suferă din cauza incompetenței și comportamentului abuziv al jandarmilor sunt cetățenii. Chiar dacă li se face dreptate în justiție, nimeni nu plătește pentru că legea este aplicată strâmb sau mai rău, e înlocuită cu forța și pumnii" , afirmă Ovidiu Raeţchi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii