Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău a participat la deschiderea lucrărilor Consiliului Director al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa, la Mamaia

ro

11 Jun, 2019 17:53 1247 Marime text
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a participat astăzi, 11.06.2019, la deschiderea lucrărilor Consiliului Director al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa, eveniment care se desfășoară în stațiunea Mamaia.
 
Peste 100 de reprezentanți ai asociațiilor membre ale CEMR din întreaga Europă sunt prezenți la ședința de lucru alături de Karl-Heinz Lambertz, președinte al Comitetului European al Regiunilor, Daniel Suciu, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Rainer Haas, co-președinte al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa și Mariana Gâju, vicepreședinte al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa.
 

„Sunt onorat să vă urez bun-venit și vă mulțumesc pentru că sunteți astăzi alături de noi. Pentru orașul Constanța este un moment important faptul că găzduiește Consiliului Director al Consiliului Comunelor și Regiunilor din Europa. Problemele pe care le dezbatem aici sunt legate direct de comunitățile pe care le reprezentăm fiecare dintre noi", a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. 

 
Temele principale ale lucrărilor au ca obiectiv stabilirea politicilor CCRE/CEMR cu privire la identificarea unei modalități eficiente de colaborare cu Comitetul European al Regiunilor și prezentarea punctelor de vedere ale autorităților locale din Europa în ceea ce privește inițiativele și legislația Uniunii Europene.
 
Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii