Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:19 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Document oficial despre Gigi Becali De ce vor procurorii ca acesta să rămână în închisoare

ro

26 Mar, 2015 14:49 995 Marime text
Procurorii DNA care au contestat decizia Judecătoriei Medgidia de eliberare condiţionată a lui Gigi Becali au emis un document oficial în care explică faptele luate în considerare în luarea aceei decizii. Cotestaţia procurorilor va fi judecată pe 31 martie.

Procurorii DNA au contestat ambele decizii privitoare la eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali. În motivarea acestora, citată de România TV, se arată că ultima lucrare scrisă de el, „Becali şi Steaua", pentru care a câştigat 30 de zile de muncă, nu este o lucrare ştiinţifică. Mai mult, este contestată şi perioada în care Gigi Becali a mers la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, procurorii DNA susţinând că deţinutul nu şi-a respectat fişa postului, iar acele zile n-ar fi trebuit să i se scadă din pedeapsa primită iniţial.

Pe de altă parte, Gigi Becali susţine că puşcăria a fost cea mai folositoare perioadă din viaţa lui, iar cartea pe care a scris-o, „Becali şi Steaua", urmează să ajungă inclusiv în faţa Congresului American.

Pe 31 martie Gigi Becali va afla dacă va fi eliberat condiţionat, aceasta fiind data la care magistraţii de la Tribunalul Constanţa vor analiza contestaţia procurorilor DNA referitoare la eliberarea condiţionată a patronului Stelei.


Sursa: România TV
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii