Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Darren Cahill, noul antrenor al Simonei Halep

ro

23 Jun, 2015 08:33 1925 Marime text
 
Deşi se părea că Simona Halep va fi antrenată de Daniel Dobre, presa de specialitate scrie că Darren Cahill este noul antrenor al numărului trei WTA, conform site-urilor specializate în sport. Informația pare confirmată chiar de Halep, care a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care se antrenează alături de australian.
 
"Simona Halep l-a angajat oficial pe Darren Cahill ca antrenor cu normă întreagă. Celebrul antrenor al lui Andre Agassi și Lleyton Hewitt a mai colaborat cu jucătoarea din România în turneele importante de după Australian Open și îi va lua locul lui Victor Ioniță începând cu turneul de la Wimbledon", susține www.ubitennis.com.
 
Aceasta a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de Daniel Dobre, dar și de australianul Darren Cahill. Simona Halep va juca săptămâna viitoare la Wimbledon, turneul de la arenele All England Lawn Tennis in Crocket Club fiind considerat de mulţi cel mai important dintre cele de Grand Slam ale circuitului mondial profesionist.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii