Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi ani de când Simona Halep a câștigat trofeul la Roland Garros. Mesajul constănțencei pentru antrenorul Darren Cahill (galerie foto)

ro

09 Jun, 2020 00:00 3105 Marime text
  • Simona Halep a învins-o în finala de la Roland Garros din 2018 pe Sloane Stephens
  • Campioana din Constanța a cucerit până acum două trofee de Grand Slam


Pe 9 iunie a.c. se împlinesc doi ani de când Simona Halep a cucerit primul ei trofeu de Grans Slam dintre cele două pe care le are în palmares până acum, cel de la Roland Garros.

În finala de la Paris din 2018, campioana constănțeană, care ocupa atunci locul întâi în clasamentul WTA, a întâlnit-o pe sportiva din SUA Sloane Stephens, aflată pe poziția a zecea în lume. Simona disputa a patra finală de Grand Slam a carierei (a treia la Roland Garros) și a doua de acest gen din 2018 și nu a mai dat greș, câștigând cu 3-6, 6-4, 6-1. Constănțeanca devenea astfel prima româncă ce se impunea din nou pe zgura de la Paris, după 40 de ani, precedenta victorie fiind cea a Virginiei Ruzici, actualul manager al Simonei.
În amintirea marii victorii de la Roland Garros din 2018, Simona a postat pe Instagram două imagini cu trofeul, având și un mesaj la adresa antrenorului ei, australianul Darren Cahill. „Mulțumesc, Darren, pentru sprijinul tău și pentru că ai crezut mereu în mine!“, a scris Simona, haștag-urile fiind: #zispecială, #primulgrandslam, #nuvomuitaniciodată. Tehnicianul a răspuns imediat, având și o doză de umor: „Îmi amintesc acea zi ca astăzi, Simo! Cea mai tare! Dar încă aștept ca tu să onorezi pariul…“.
 

„Îți mulțumesc, mamă, că exiști!“

Tot pe Instagram Simona a marcat cu câteva poze și cu un mesaj ziua de naștere a mamei sale. „Îți mulțumesc, mamă, că exiști!“, a scris Simona, alături de haștag-ul #lamultianisanatosi. Mama campioanei a primit o urare și de la o susținătoare a Simonei: „Mulțumim, doamna Tania, pentru ce ați dăruit acestei lumi prin bijuteria de fată numită Simona Halep! Ași crescut un Om-Exemplu, un Om-Lumină, un Om-Legendă. O iubim și vă iubim! La Mulți Ani frumoși și fericiți alături de familia dvs. minunată!“.

Sursa foto: Instagram (Simona Halep)


Citește și:

UPDATE.Simona Halep a câștigat primul trofeu de Grand Slam la Roland Garros. A învins-o pe Sloane Stephens
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii