Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, pregătire în România cu Darren Cahill. Cum a trecut australianul peste diferenţa de fus orar

ro

15 Apr, 2021 00:00 2862 Marime text
  • Simona Halep se antrenează pentru sezonul de zgură, pe constănţeancă aşteptând-o patru turnee, printre care şi Roland Garros.
 

Aflată în pregătire în ţară pentru sezonul de zgură, Simona Halep beneficiază la antrenamente şi de ajutorul antrenorului ei, Darren Cahill, sosit tocmai din Australia pentru a-i fi alături campioanei din Constanţa.

După ce s-a retras din turneul de la Miami din pricina unor probleme medicale, iar apoi a declarat forfait (nefiind refăcută complet) şi de la întâlnirea de la Cluj România - Italia, contând pentru Billie Jean King Cup (fostă FedCup), Simona a demarat pregătirea pentru turneele de zgură care urmează: Stuttgart (19-25 aprilie), Madrid (29 aprilie - 8 mai), Roma (10 mai - 16 mai) şi Roland Garros (30 mai - 13 iunie). „Bine ai revenit în cea mai frumoasă ţară din lume, D! Prima zi de pregătire, după două săptămâni de recuperare, şi înapoi pe zgură. Astăzi a fost o zi bună!”, l-a întâmpinat, pe Instagram, Simona pe antrenorul ei, la sosirea acestuia în România.

„Nu am dureri, dar se va vedea după câteva zile dacă problema medicală a trecut sau nu. M-am bucurat să Darren a revenit în România. Sunt zile bune de antrenament, care cu siguranţă vor arăta un progres al meu pe zgură. N-am mai jucat de câteva luni pe această suprafaţă. Mi-a fost dor de zgură”, a declarat constănţeanca.

Antrenorul australian a precizat că a trecut mai uşor peste acomodarea cu fusul orar cu sprijinul tatălui Simonei, Stere Halep, care i-a oferit, la prânz, un coniac!

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Instagram (Simona Halep)


Citeşte şi:

Simona Halep nu va mai juca pentru România, în Play-off-ul Grupei Mondiale a ”Billie Jean King Cup”

Simona Halep, în Turcia. Croazieră pe Bosfor, savurând celebrul ceai
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii